Hibaüzenet

Notice: Undefined offset: 1 counter_get_browser() függvényben (/home/keletifr/public_html/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc 70 sor).

Gyászol a Keleti Front Zenekar !

Megdöbbenéssel fogadtuk a hírt, hogy régi barátunk, zenésztársunk Rohály Viktor tragikus hirtelenséggel eltávozott az élők sorából.

Viktorral 2000-ben ismerkedtünk meg és ezek után rövidesen meghívást kapott a Rozipál Gábor vezette Várda Blues Band Baráti Kör kisvárdai zenekarba, mint dobos.

Két év múlva alapító tagja volt a 2002-ben megalakult Keleti Front Zenekarnak. 2002 és 2010 között részt vett a Keleti Front1 és az Álmatlanul című CD-k stúdiófelvételein.

2010-ben egészségügyi problémák miatt rövid időre abbahagyta a zenélést, majd 2016 és 2017-ben kisegített bennünket  pótolva az akkori dobosunk távozását, ez után végleg abbahagyta a zenélést.

Rohély Viktor (1975-2023)

Viktor jó ember volt. Barátságos,  jó szívű, nagyon inteligens. Jó zenész, aki rengeteg embernek szerzett örömöt koncerteken, úgy Magyarország szerte, mint Erdélyben, Kárpátalján, Felvidéken.

Nem felejtünk Viktor. Legyen Neked könnyű a föld ! Te már az égi zenekarban püfölöd a dobokat, de lélekben mindig velünk maradsz.